Våre leverandører

Sunflex systems

I over 33 år har Sunflex vært en spesialist som produsent av skyvesystemer (foldedørsystemer), skyve- og stablingssystemer, og horisontale skyveveggsystemer. De har kompetente og engasjerte ansatte, noe som har ført til suksess og tyske kvalitetsråvarer.

Takket være den profesjonelle kunnskapen til deres ansatte og den ledende idéen om alltid å være et skritt foran konkurrenten, tilbyr Sunflex et produktsortiment som oppfyller de mest krevende forventningene når det gjelder kvalitet, funksjon og design. Samtidig er de svært tilpasningsdyktig til individuelle behov. Drivkraften bak dette er motivasjonen for å tilby sine kunder maksimal ytelse og pålitelighet.

Sunflex produserer både ikke-isolert aluminium-skyvesystem (SF45), samt ikke-isolert glideanlegg i hele glass (SF20). Utenom dette produserer de 4 forskjellige skyv-og drei-systemer, 6 forskjellige foldedørsystemer, 3 horisontale skyve-vegg-systemer samt 2 ulike terrassetaksystemer.

Områdene hvor Sunflex brukes i dagliglivet er mange; glaserte foldedører, terrasse og vinterhager, vinduer med balkong og fasade, butikkinnganger, romdelere og skillevegger. Kundene setter spesielt pris på den enkle bruksmåten, de høye kvalitetsstandardene og den lange levetiden til Sunflex-produktene.

Aliplast aliminium systems

Den belgiske produsenten av aluminiumsystem, Aliplast, er en del av det internasjonalt anerkjente Corialis Group (Core Innovative Aluminium Integrated Solutions), som står for en omsetning på over 550 millioner euro og sysselsetter mer enn 2000 personer.

Selskapet har et bredt sortiment med blant annet vinduer og dører, interiørløsninger, skyvesystemer, foldevegger m.m.

Aliplast holder all sin virksomhet internt og har derfor avdelinger godt tilpasset hverandre. De har en veldig god oversikt over alt som er involvert i produksjonen av profiler og tilbehør, og kan på den måten holde produksjonskostnadene nede. Dette kommer alle parter til gode og selskapet er derfor svært ideelt.