Glasstak

Ser du etter innglassing av utestuen, grillhytten, balkongen eller terrassen? Ønsker du å åpne opp ytterveggen med en foldedør for å gi fri passasje til hagen samt lyse opp huset fra innsiden? Du finner flere typer innglassing som kan hjelpe deg å utnytte den uteplassen du har hele året!

Hele familiens utestue

En utestue har mange bruksområder; dette er en plass hvor familier er kreative, spiser sammen, nyter solen eller opplever høstens tunge dråper og ulende vind. Hva vil du bruke din utestue til? Utekino? Hjemmekontor? Malerverksted? Spisestue? Treningsrom? Vi har sett de alle, og mulighetene er uendelige. Det som er felles for våre kunder er at dette blir en arena hvor hverdagsmagi skapes.

Vårt mest populære glasstak! Svært fleksibelt med store muligheter for å tilpasses din uteplass. Denne modellen har lite begrensninger og vi skreddersyr den for å få den til å passe til dine drømmer og dine behov. Med denne modellen kan du lage en frittstående løsning og oppleve naturen på nært hold hver eneste dag, eller du kan montere den mot fasaden og forlenge stuen din. Uansett blir dette en oase hvor du kan samle de du er glad i og være enda litt mer sammen. Visste du at vi har montert dette produktet langt ute i havgapet på et fyrtårn for å teste hvor robust det faktisk er?

Spesifikasjoner

Takglass:Herdet og laminert
Maks lengde:Ubegrenset
Maks utfall:350 cm / 700 cm
Takvinkel:5°-25° fall
Takbjelke høyde:11,6 cm / 15,5 cm
Søylemål:12,5 cm x 11 cm / 17,7 cm x 11 cm
Valgfri RAL-fargeJa