Innglassing

Mer komfort. Mer plass

Ser du etter innglassing av utestuen, grillhytten, balkongen eller terrassen? Ønsker du å åpne opp ytterveggen med en foldedør for å gi fri passasje til hagen samt lyse opp huset fra innsiden? Du finner flere typer innglassing som kan hjelpe deg å utnytte den uteplassen du har hele året!

Våre skyvedører

Skyvedørene er solide dører i glass, produsert av oss i Nordic. Vi setter sammen glasspartiene med høykvalitets råvarer som er spesialtilpasset for hvert produkt. Dette sikrer kundene høy kvalitet og et nydelig resultat uansett hvor produktet skal benyttes. Med glass-skyvedører kan man enkelt åpne og lukke det innglassede området etter behov og ønske. Dørene er profilløse, noe som gjør at man beholder maksimal utsikt selv når dørene er lukket igjen.

Ønsker du en klar, funksjonell og solid glassløsning til din balkong, overbygg eller utestue? Vår bestselgende innglassing er det populære skyveglassystemet SF20. Systemet er laget uten tykke skilleprofiler, hvilket bevarer utsikten på optimalt vis.

De som ønsker en praktisk og solid innglassing av en utestue eller et overbygg, velger ofte denne modellen.

Glassystemet produseres av Nordic Glass, en aktør som er lidenskapelig opptatt av værbestandige produkter, og som leverer en rekke andre glassprodukter til våre kunder.

Spesifikasjoner

Glass:10mm herdet
Maks panelbredde:160cm (avhengig av høyde)
Maks høyde:270cm
Maks antall paneler:12
Lydisolering:ca. 12 dB uten børstelist, 17 dB med børstelist
Gulvskinner:2-6 spor
Maks bredde:1920cm
Min bredde:60cm
Varmeisolerende:Nei

Utvid utesesongen

Det er mange grunner til at kundene velger å innglasse deler av terrassen eller produkter de allerede har på uteplassen sin. Det kan være et overbygg hvor de vil få et mer innrammet område som de kan benytte selv om det er vind og regn. For mange blir det som et ekstra oppholdsrom når glassdørene kommer på plass. Fordelen med skyvedører er mulighetene man har for å tilpasse åpningen etter værforholdet. Å ramme inn overbygget skaper en lunere uteplass, hvor man kan lukke igjen dørene dersom været krever det – og fortsatt nyte dagene og kveldene utendørs. Når solen titter frem, kan man enkelt skyve dørene til siden og kjenne solstrålene varme. Skyvedørene gir fleksibilitet og forlenger utesesongen hvor man tidligere måtte gå inn på grunn av ytre forhold.